19 Mayıs Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı hoşgörülü çevresine duyarlı ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini ifade edebilen , sosyal hayata ve orta öğrenime hazır; çağdaş gençler yetiştirmektir.

Başarılar: TEMEL DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız. Türkçenin doğru kullanımına özen gösteririz. Eğitim ve öğretimde ;öğrenci merkezli öğrenmenin önemini kavrayarak ,yaratıcı ve üretken bireyler yetiştirmek Eğitim -öğretim çalışmalarını öğrencilerin ihtiyaçlarına ve değişen değerlerine göre planlamak. Eğitimde kalite ve teknolojik gelişmenin önemli olduğuna inanırız. Güvenli, sevgiye ve saygıya dayalı öğrenme ortamının geliştirilmesine, öğrenme sürecinden haz alan sorumluluk duygusu ve kendine güven öğrencilerden oluşan sınıf ortamının oluşturulmasına önem vermek. Başarının takım çalışması ile yakalanacağına inanırız. Eşitlik ve adalet kavramlarına inanırız. Milli ve manevi kültür ve değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştirmek.

Saatler: 08:30
Isınma: kaloriferli